De ontwerp- en bestelsessie

Als professionele kinderfotograaf is het belangrijk om mijn klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, één die niet alleen de onschuld en schoonheid van hun kind vastlegt, maar hen ook tastbare herinneringen bezorgt die ze nog jaren kunnen bewonderen.

Een van de manieren om dit te bereiken is door het gebruik van wanddecoratie, wat de perfecte manier is om de verbluffende afbeeldingen van mijn kleine klanten op een geweldige manier te laten zien. Maar waarom een stap verder gaan en een tweede afspraak aanbieden? De ontwerp- en bestelsessie?

In de eerste plaats zorgt persoonlijke advies voor een persoonlijk tintje waar online verkoop gewoon niet aan kan tippen. Ik kan advies geven, tips, en helpen om de juiste foto’s te selecteren en te bestellen. Ik kan alle vragen beantwoorden die jullie hebben over de afbeeldingen, de materialen en de formaten. Meestal duurt een ontwerp- en bestelsessie een uur, tot anderhalf. Dat is net zo lang als het online uitkiezen zou duren, soms ben ik zelfs sneller! Hierdoor is het écht persoonlijk en wordt jullie ervaring net dat beetje specialer.

En geen zorgen: het is niet verplicht om iets aan de muur te hangen. Ik heb ook digitale foto’s, albums, Folioboxen en nog meer. Ook daar help ik mee!
Wist je dat je altijd digitale foto’s ontvangt als je een afdruk besteld?

 
persoonlijke wanddecoratie uitleg voorbeeld ontwerp bestel luxe service sven langeberg fotograaf kinderfotograaf fotografie

Een screenshot van de software die ik gebruik om alles op schaal te laten zien

persoonlijke wanddecoratie uitleg voorbeeld ontwerp bestel luxe service sven langeberg fotograaf kinderfotograaf fotografie

Een foto van het eindresultaat aan de muur

 

Ik kan jullie laten zien hoe je de foto’s kan afstemmen op jullie interieur en manieren voorstellen om de afbeeldingen te verbeteren om ze nog mooier te maken. Door dit te doen, creëert ik een op maat gemaakte foto én op maat gemaakte ervaring voor mijn klanten die ze niet bij veel andere fotografen zullen ontvangen.

 
service fotograaf voorbeeld ontwerp en bestelsessie kinderfotograaf brabant sven Langeberg fotografie

Een screenshot gemaakt tijdens de ontwerp- en bestelsessie

Een foto van het daadwerkelijke eindresultaat

 

Behalve de genoemde wanddecoratie, zijn er nog veel meer mogelijkheden om jullie foto’s te laten schitteren. Er zijn digitle foto’s om ze online te delen, maar er zijn ook albums verkrijgbaar, losse afdrukken óf een superdeluxe foliobox als je écht iets bijzonders wil.

 
foliobox luxe afwerking foto fotograaf kinderfototgraaf sven langeberg ontwerp bestelsessie

De foliobox, een exclusieve hardhouten kist waarvan de deksel als wissellijst gebruikt kan worden. Om generaties door te geven

 

Zo wordt een fotoshoot behalve een leuk uitstapje, ook een super persoonlijke ervaring en een herinnering waar je nog jaren oplezier van zal hebben.