De Foliobox - het ultieme pronkstuk

De kleine foliobox in het wit, met een passepartout om de afdruk heen.

De Foliobox - het ultieme premium houten aandenken voor uw dierbare foto's. Dit is niet zomaar een wissellijst; het is een prachtig vervaardigd, luxe product dat is ontworpen om de waarde van je dierbare herinneringen te vergroten. Handgemaakt in Ierland met walnoothout uit de Appalachen is dit een exclusief product dat generaties lang mee zal gaan.

Bekijk deze korte video om meer te weten te komen over de foliobox

 

Laten we beginnen met het venster van gehard glas. Het is vrijwel onbreekbaar en biedt een kristalhelder beeld van je favoriete foto! Je hoeft je geen zorgen te maken over krassen of vlekken, want het is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het veiliger dan gewoon glas, waardoor het perfect is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

 

Korte video die laat zien dat de Foliobox bestand is tegen een hamerslag op het vensterglas.

 

De metalen scharnieren zijn een blikvanger op zich. Ze dragen bij aan de hoogwaardige gebruikerservaring en maken het openen en sluiten van de doos een fluitje van een cent.

 

De magnetische plaatshouder is slim ontworpen om het verwisselen van je zichtbare foto in het venster een fluitje van een cent te maken. Iedereen zal het geweldig vinden hoe het zichzelf weer op zijn plaats lijkt te zuigen. Het is de perfecte manier om je favoriete foto te laten zien, en je kunt hem eenvoudig veranderen wanneer je maar wilt.

 

In het volledig gevoerde interieur komt de luxe echt tot leven. De hele binnenkant van de box is volledig gevoerd met een luxueus zacht, bijna suède-achtig materiaal. Dit geeft het een zeer hoogwaardige uitstraling en voegt een niveau van bescherming toe aan je afdrukken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je prints beschadigd raken, want ze worden volledig beschermd door de voering.

voering foliobox
 

De Foliobox is zo ontworpen dat de USB netjes in het deksel zit, zodat je er gemakkelijk en snel bij kan.

 

Met de Foliobox begrijpen we dat het allemaal om de luxe ervaring gaat. Daarom zit er bij elke Foliobox een paar witte katoenen handschoenen en een doekje. Het is de perfecte finishing touch voor een toch al luxueus product.

 

Kortom, de Foliobox is een eersteklas houten aandenken dat is ontworpen om je dierbaarste herinneringen te verbeteren. Het is niet zomaar een wissellijst; het is een luxe product dat met zorg en aandacht voor detail is vervaardigd. Van het venster van gehard glas tot het volledig gevoerde interieur en de metalen scharnieren, alles aan de Foliobox straalt kwaliteit en luxe uit. Uw familie en vrienden zullen er dol op zijn en het zal de perfecte aanvulling zijn op de prachtige herinneringen van elk gezin.
Bestel jullie Foliobox tijdens de ontwerp- en bestelsessie en laat je verrassen door de kwaliteit.

 
Foliobox wit voorbeeld passepartout low-key jongen kinderfotograafkinderfotograaf service

De grote foliobox gevuld met een low-key foto in een passepartout

 

Verkrijgbaar in twee afmetingen, groot (28x35cm) of middel (20x25cm) en drie kleuren: wit, zwart of walnoot.
De foliobox is er voor zowel 20 als 30 luxe afdrukken, waarbij er ook nog de keus bestaat voor matglans of Fine-Art afdrukken en of je al dan niet een passe-partout om de afdrukken heen wil. Dit alles wordt besproken tijdens de ontwerp- en bestelsessie.